Ervaringen

“Een massage bij In wezen goed,
Jolanda is een warme vrouw met warme handen, warme olie warme handdoeken en een warme en heerlijk geurende kamer.
Een Abhyanga massage is een heerlijke ontspannende massage waar je gewoon lekker bij voelt.
Deze massage kan ik warm aanbevelen.”

Wim Lammers, Heelweg

“De ayurvedische massage is geweldig: hij is ontspannend, geeft me energie en er kan eveneens extra aandacht besteed worden aan lichaamsdelen die ‘even’ wat minder functioneren, zoals bijv. mijn rug. Daarnaast vind ik het heel erg prettig, dat Jolanda in overleg met haar cliënt, de soort massage-olie bepaalt. Helemaal afgestemd op jouw wensen, eventuele klachten en op het seizoen. De nieuwe ruimte, waarin zij werkt is prachtig geworden. Voelt heel goed aan en geeft rust. Wat ik ook belangrijk vind, is dat Jolanda heel veel positiviteit en rust uitstraalt en dat aan mij kan overbrengen tijdens de behandeling.

Ik kom al bijna 2 jaar 1 keer in de maand bij haar en ik kijk er elke keer weer naar uit. Zou het niet willen missen”

Netty

“Ik heb diverse massages mogen ontvangen bij Jolanda.
Zij zorgt voor de juiste behandeling op het juiste moment, ik liet Jolanda bepalen wat ik op dat moment nodig had.
Ik heb mogen ervaren dat er diepere lagen ‘aangeraakt’ worden, hierdoor kom je nog beter in contact met je lichaam en kan je bewuster nog meer spanning loslaten.
Jolanda is zeer ervaren, straalt enorme rust uit en weet heel goed wat je nodig hebt.
Zeer zeker een aanrader!!”

Patty

“Een massage die een mens goed doet in allerlei opzichten; het maakt je lichaam en geest soepel, ontspant en geeft energie.
De massage wordt met aandacht en professie uitgevoerd in een heerlijke omgeving door een fijn mens. Alles bij elkaar een prachtige ervaring die ik niet meer zou willen missen.”

Wilma Begeman

“Bij Jolanda ervaar ik een weldadige rust. Zowel van haar persoonlijkheid als in de praktijkruimte, die warmte en rust uitstraalt. Jolanda heeft aandacht voor mijn wensen en klachten en past de massage daarop aan. Ze stemt in overleg ook de verschillende weldadige geuroliën af op de behoefte. Na een massage voel ik me weer thuis in mijn lichaam, geniet ik van een betere nachtrust en heb ik duidelijk meer energie.”

Maria

“Ik krijg sinds anderhalf jaar massage. Dit vanwege erge klachten in mijn onderrug.  De behandeling is erg ontspannend en gaf mij al voelbaar resultaat na één behandeling. In eerste instantie genoot ik vooral van de massage. Het brengt me ontspanning en wat ik het belangrijkste vind is dat de rugpijn sterk verminderd is. Ik beschouw het als onderhoud voor mijn rug en hoop dat ik hierdoor de dokter buiten de deur kan houden.

De praktijkruimte is behaaglijk warm en heel erg mooi. Er heerst een fijne, ontspannen sfeer. Er is tijd voor een praatje vooraf waarin met aandacht naar je geluisterd wordt.”

Angelique

“Ik kwam bij Jolanda terecht via een kennis. Zij had me een cadeaubon gegeven van Jolanda.

Bij de eerste afspraak voelde ik me al snel op mijn gemak. Terwijl ik Jolanda nog niet kende, hadden we een fijn gesprek bij de intake. Een warm persoon waarbij je je snel op je gemak voelt.

Ik zat in die tijd niet goed in mijn vel; even iets te veel hooi op de vork, laat ik maar zeggen. Tijdens de eerste ontmoeting gaf ik dit ook aan bij Jolanda, ze luisterde naar me en dat vond ik alleen al prettig, ook gaf ze me wat tips/handvatten waar ik wat mee kon betreffende mijn ademhaling en mijn spanningsmomenten die zich uitten in arm-, nek- en kaakspanning.

Ze adviseerde een algehele massage. Eerst mocht ik op een stoel plaatsnemen waarbij Jolanda mijn nek, schouders en hoofd masseerde. Vervolgens mocht ik op de massage tafel plaatsnemen en werd mijn hele lichaam behandeld.

Wat een heerlijk gevoel gaf dat. Een soort van verademing waarbij ik mijn lichaam weer helemaal kon ontspannen. Ik voelde me moe maar voldaan na de massage. Het had een hele goede werking op mijn lichaam maar ook emotioneel gezien bracht het me vooruit in mijn herstel. Het maakte letterlijk en figuurlijk iets in mijn los. Heel bijzonder, maar erg prettig.

Ik heb nu een aantal massages bij Jolanda gehad, en er zullen er vast nog meer volgen. Ik raad echt iedereen deze massage aan. Als je niet lekker in je vel zit, maar ook voor een ontspanningsmoment kun je heel goed bij Jolanda terecht.

Heel erg bedankt Jolanda voor de afgelopen tijd.”

Lieve groet,
Linda