Over de massage

Over de massage

Het drukke leven in onze maatschappij zorgt bij veel mensen voor spanning en onrust. Hierdoor ontstaan allerlei klachten op fysiek en emotioneel vlak. Ook milieuvervuiling, slechte werkomstandigheden en verkeerde voeding zijn soms onontkoombaar en vormen een belasting voor het lichamelijk functioneren.
Ayurveda vindt preventie van ziekte belangrijk en raadt aan het lichaam regelmatig te masseren, zodat er van binnenuit een reinigingsproces kan plaatsvinden en ziektes worden voorkomen.

Ayurvedische massage is een holistische massage, werkzaam op 3 niveaus, te weten; lichamelijk, emotioneel of mentaal. Wanneer er een goede wisselwerking is tussen deze drie aspecten dan voelen we ons gezond, vitaal en harmonieus.

Aanraking heelt. De tast is het meest fundamentele zintuig.

Een Ayurvedische massage is een bijzondere ervaring. De helende kracht van zo’n liefdevolle massage verricht wonderen. Met behulp van de handen, die gezien mogen worden als werktuigen van het hart, worden de natuurlijke lijnen van het lichaam gevolgd. Daarbij worden waargenomen spanningen naar buiten toe afgevoerd.
Door te masseren met aandacht en overgave is de helende werking groot.
Goed luisteren naar uw hulpvraag en invoelen en aanvoelen vanuit het hart speelt hierbij een belangrijke rol. Een heerlijke ontspanning zorgt ervoor dat onrust, vermoeidheid en spanning worden losgelaten.
Het ervaren van meer rust en ruimte zijn een gevolg.

Een weldaad voor ons allemaal.